Skip to main content

Fotbollsweekend 1-4 DEC

Status:
Fullt

FOTBOLLSWEEKEND 1-4 DECEMBER

- I samarbete med Reseproducenten i Skellefteå

Följ med Reseproducenten och färdledaren Rolf ”Gruvan” Rundström på en weekendresa till Liverpool för att se Liverpool FC möta Fulham FC på Anfield.

DAG 1

Vi flyger tidig morgon från Skellefteå Airport ner till Arlanda, och vidare mot Manchester. Här väntar vår buss på oss för att köra oss vidare till Liverpool och vårt centralt belägna hotell; Ibis Styles Liverpool Centre Dale Street - Cavern Quarter. (https://all.accor.com/hotel/7601/index.en.shtml ) Här har ni möjlighet att förboka Magical Mystery Tours, en 2h bussguidning till platser där John, Paul, George och Ringo höll till under deras uppväxt. Er färdledare har arrangerat ett hundratals resor till fotbollsstaden. Känner till mycket, och kan ta er till populära ställen med anknytning till historien, fotbollen och The Beatles.

DAG 2

Idag har vi tid att shoppa, exempelvis på L1 (Liverpool One), ett shoppingcentra med drygt 100 olika butiker. Vandra ner till Albert Dock, handla, äta god mat, besöka The Beatles museum med mera. Hör av er till ”Gruvan”, eller till oss, innan resan så kan ni få förslag på vad som finns att välja på. Du hinner också med att köpa LFC-souvenirer på deras butiker i centrala stan — enklare och smidigare än vid arenan, där det kan vara lång kö! Idag finns det också möjlighet att förboka ett besök till ombyggda Anfield Stadium & museum. Just utökat till 61,000 sittplatser

DAG 3

Efter frukost laddar vi för match. Matchen startar kl XX, och vi bör vara vid Anfield iaf 2h före avspark för att insupa atmosfären. Självklart hinner vi med ett besök på en supporterpub. Efter matchen kan man stanna kvar på en pub, ta en av stadsbussarna tillbaka mot centrala stan, eller gå en ca 6 km lång promenad tillbaka. (Ta med paraply.) Senare på kvällen kan det vara läge att upptäcka Liverpools nattliv. Albert Dock är ett bra alternativ, eller The Cavern och Matthew Street.

DAG 4

Efter frukost säger vi tack till Liverpool och beger oss mot Manchester Airport och vårt flyg till Skellefteå. Förväntad tid i Skellefteå är 19,00.

 

 

 

Sök resa