Skip to main content

Våra tjänster

Via Luleå är en helhetsleverantör när det kommer till grupp- och konferensresor. Via Luleå är specialister på att skräddarsy resor för den mindre eller större gruppen. Är ni över 10 personer räknas ni som en grupp och redan här får ni bättre priser på bland annat flygstolar och hotell. Vi hjälper till att boka upp er resa, och även arrangemang på plats så som entréer, guider m.m. Med egna bussar i företagsgruppen står vi även till förfogande när det gäller transfer.

Genom god service och ett rikligt engagemang skräddarsyr vi er resa enligt önskemål. Vårt ständiga arbete med våra leverantörsavtal och vårt engagemang är bra anledningar att anlita oss för era kommande resor liksom attraktiva priser på våra tjänster. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Sök resa

Grupp & Konferens

Via Luleå är experter på skräddarsydda lösningar. Vi arrangerar allt som har med er resa eller konferens att göra, som t.ex. kringarrangemang som utflykter eller andra turer. Vass kunskap i paketlösningar Det finns många fördelar med att låta oss hjälpa er: Tryggt – med över 40 år som researrangörer har vi gjort det mesta Tillgång – vi har tillgång till det mesta i resväg, våra leverantörsavtal och vårt stora nätverk gör ert arrangemang genomförbart Kostnadseffektivt – genom att boka ert arrange...