Skip to main content

Ett annat Irland

Pris från:
13 900:-
Dagar:7
 • Flyg Luleå-Arlanda-Dublin t/r
 • 6 hotellövernattningar del i dubbelrum inkl. frukost
 • 6 middagar
 • Provsmakning Irish Coffee
 • 1 Afternoon Tea
 • ölprovning & rundvisning på Smitwick’s
 • Besök på Blarney Wollen Mills
 • Besök på Newbridge Silverware
 • Besök på Shelbourne Park Greyhound Sta-dium
 • besök på pub Jades Kounty
 • Lokalguide Cork
 • Färdledare från Via Luleå
Boka resa

På denna resa lär vi känna städerna Cork, Kilkenny & Dublin. Vi lär oss göra perfekt Irish Coffee, upplever traditionell irländsk musik & dans, provsmakar öl på ett berömt bryggeri och upplever en hundkapplöpning i Dublin.

Dag 1                13 augusti
Ankomst till Dublin och transfer till Fitzgerald Venna Woods hotell i Cork. Vi stannar för ben-sträckare längs vägen. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet och får en lektion i hur man gör en perfekt Irish coffee, givetvis provsmakar vi på resultaten.
 

Dag 2               14 augusti
Efter frukost lär vi känna staden Cork och dess sevärdheter tillsammans med en lokalguide. Un-der eftermiddagen kliver vi bakåt i tiden då vi får uppleva riktigt irländsk musik och traditionell irländsk dans. Kanske vi vågar en svängom på dansgolvet? Senare äter vi en gemensam middag på vårt hotell.
 

Dag 3          15 augusti
Idag besöker vi Blarney och den berömda butiken Blarney Wollen Mills som har ett stort utbud av irländksa produkter, allt från kläder till smycken och souvenirer. Senare på dagen avnjuter vi en riktig Afternoon Tea med snittar, scones, bakverk med mera på Griffiths Garden Centre innan vi återvänder till vårt hotell i Cork för en avkopplande kväll och middag.

Dag 4         16 augusti
Efter frukost lämnar vi Cork och åker mot den medeltida staden Kilkenny. Här besöker vi det be-römda Smithwicks bryggeri för en rundtur och provsmakning. Vårt hotell Kilford Arms ligger centralt så efter kvällens middag finns det möjlighet att strosa i centrum och besöka de lokala irländska pubarna.Dag 5 17 augusti
Vi åker vidare mot Dublin. På vår väg gör vi ett besök på Newbridge Silverware och den som vill kan även handla av de vackra produkterna. Under kvällen går vi på hundkapplöpning på Shelbourne Park Greyhond Racing Track i Dublin. Här äter vi en middag och den som vill kan satsa en slant på någon av de tävlande hundarna. Övernattning på hotell Red Cow Moran.

Dag 5           17 augusti
Vi åker vidare mot Dublin. På vår väg gör vi ett besök på Newbridge Silverware och den som vill kan även handla av de vackra produkterna. Under kvällen går vi på hundkapplöpning på Shel-bourne Park Greyhond Racing Track i Dublin. Här äter vi en middag och den som vill kan satsa en slant på någon av de tävlande hundarna. Övernattning på hotell Red Cow Moran.

Dag 6           18 augusti
Fri dag att på egen hand upptäcka Dublin. Övernattning och middag på vårt hotell, Red Cow Moran.

Dag 7        19 augusti
Efter frukost säger vi farväl till den gröna ön och återvänder hem med många fina minnen.

Flygtider
13 augusti
Luleå 06.55 Arlanda 08.20 Arlanda 09.50 Dublin 11.35
19 augusti
Dublin 11.40 Arlanda 15.20 Arlanda 17.50 Luleå 19.05
Observera att flygtiderna är preliminära enligt rådande flygtidstabell och kan komma att ändras.
 

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
13/8LuleåFlera hotell Irland213 900:-Boka

Hotell

Flera hotell Irland

Flera hotell Irland

Cork: Fitzgeralds Vienna Woods Hotel**** Vienna Woods Hotel, Glanmire, Cork, Ireland https://www.viennawoodshotel.com/ Kilkenny: Kilford Arms Hotel*** John Street, Kilkenny, Ireland https://www.kilfor...