Skip to main content

Torremolinos, Spanska Solkusten

Pris från:
17 995:-
Dagar:14
  • Flyg Luleå-Arlanda-Malaga t/r,
  • 12 nätter del i dubbelrum inkl. halvpension (exkl. måltidsdryck)
  • Busstransfer flygplats-hotell t/r
  • Representant från Via Luleå
Boka resa

RESDATUM  10 APRIL - 22 APRIL 

Upptäck Torremolinos, Costa del Sol.  På denna resa tar du allting i din egen takt och fyller dagarna med det du själv önskar. 

 

Torremolinos ligger ca 20 km söder om Malaga och är en av Spaniens äldsta och mest välbesökta turistorter. Staden har ca 70 000 fasta invånare och var från början en fattig fiskeby, innan turismen hittade hit under 60-talet.  Vid stranden La Carihuela kan man fortfarande se fiskare som grillar sardiner över öppna eldar på stranden.

Gatan Calle de San Miguel är den stora gågatan och här kryllar det av barer, restauranger och affärer. Mitt på ligger EU- torget ”Plaza de la Union Europea”. Gatan är navet i staden och är som ett utomhusköpcentrum. Härifrån kommer man ner till stranden som delas upp i två stränder av en klippa. Den ena stranden heter Bajondillo och den andra heter La Carihuela. Här ligger höghusen lite längre bort ifrån stranden och husen är lägre och vitkalkade. Restauranggatan här heter Calle de los Peros och du finner restauranger, barer och butiker som säljer billiga sommarkläder. 

Sol House Costa del Sol****

Hotellet ligger alldeles vid strandpromenaden, och med direkt tillgång till stranden La Carihuela och ligger nära hamnen Puerto Marina där du hittar barer och restauranger. Torremolinos stadskärna ligger ca 2,5 km bort. Hotellet är modernt inrett och har flera pooler, en stor solterass, och en liten trädgård.

Måltider

I resan ingår halvpension. Det vill säga frukost och middag. Måltidsdryck till middagarna ingår ej.

Rumfaciliteter

Badrum med dusch/badkar

Balkong/terrass

TV

Wifi

Hårfön

Kassafack

Minibar mot avgift

 

 

 

 

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
10/4Luleå via ArlandaSol House Costa del SolMer än 817 995:-BokaMer information