undersida3
Via Luleå är en helhetsleverantör när det kommer till privat-, affärs- och gruppresor. Genom god service och ett rikligt engagemang skräddarsyr vi er resa enligt önskemål.

 

Privatresor

Hos oss kan du boka din tåg- och flygbiljett, din hotellvistelse eller transfer. Våra leverantörsavtal gör det möjligt för oss att erbjuda er bra produkter till bra priser oavsett om ni önskar boka en weekend i Stockholm eller en rundresa i Vietnam. Via Luleå samarbetar med researrangörer som VING, Detur, Kroatienspecialisten, MSC Cruises, Hurtigruten med flera.

 

Affärsresor

Via Luleå erbjuder dig som företag en trygg samarbetspartner när det kommer till affärsresor. En lång erfarenhet inom företagsgruppen, vårt ständiga arbete med våra leverantörsavtal och vårt engagemang är bra anledningar att anlita oss för era kommande resor liksom attraktiva priser på våra tjänster. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Grupp & Konferens

Via Luleå är specialister på att skräddarsy resor för den mindre eller större gruppen. Är ni över 10 personer räknas ni som en grupp och redan här får ni bättre priser på bland annat flygstolar och hotell. Vi hjälper till att boka upp er resa, och även arrangemang på plats så som entréer, guider m.m. Med egna bussar i företagsgruppen står vi även till förfogande när det gäller transfer.