Skip to main content

Levi Spa 3 dagar

Status:
Fullt

Dag 1 / 18 september

Avresa från Luleå Busstation kl. 07.50 samt  Björkskatans centrum kl. 08.00 för vidare färd mot Finland. Färden går via Överkalix och Övertorneå till Pello, där vi stannar till vid ”Gröna Stoppet” var man kan inhandla finskt hantverk, bl.a. det populära Pentik porslinet. Här äter vi en gemensam lunch.  

Efter lunch fortsätter vi till Levi, som ligger i Kittilä kommun. Här har det vuxit fram en helt fantastisk semesterort som erbjuder alla typer av övernattningsmöjligheter och allehanda olika aktiviteter, för ung som gammal. Man kan nästan inte tro att man är i finska Lappland! Vi checkar in på SPA hotell Levintunturi som kan erbjuda det mesta och det bästa. Hotellet har en av Finlands mäktigaste SPA avdelningar. Sammanlagt finns det 17 större och mindre pooler inomhus och utomhus, olika bastun, ljus och naturfenomen i spaet utgör en fascinerande helhet för besökare i alla åldrar. 

Vi äter en gemensam middag på kvällskvisten.

Dag 2 / 19 september

Fri dag för var och en att upptäcka Levi. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 3 / 20 september

Frukost och för den som vill finns möjligheten till morgonbad i motionsbassängen eller tid att äta lunch innan avresan från Levi som går kl. 12.00. Vi reser söderut och ner till Haparanda/Tornio och Rajalla. Här finns möjlighet att äta lunch eller ta en kort shoppingtur. Efter vårt besök fortsätter resan längs kusten hem till Luleå

Sök resa