Skip to main content

Karibienkryssning

Status:
Fullt

KARIBIENKRYSSNING med Puerto Rico, St. Thomas, Dominikanska Republiken, Bahamas & 4 nätter i Miami, 15-27 JANUARI 2019

Vi flyger från Luleå till Fort Lauderdale med Norwegian via Arlanda. I Miami väntar 4 nätter med frukost, stadsrundtur och fri tid att shoppa, bada eller upptäcka staden. Den 19 januari kliver vi ombord på Equinox för underbara dagar i Karibien. Spännande hamnar varvas med dagar till havs. Ombord på fartyget ingår helpension, för de som bokar utsideshytt eller balkonghytt (mot tillägg) ingår även dryckespaket.

Tillval delad balkonghytt inkl. dryckespaket: 3 410 SEK/person

Tillval delad utsideshytt inkl. dryckespaket: 1 750 SEK/person

Sista Bokningsdag: 10 oktober

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 / 15 januari / Luleå - Miami

Vi samlas på Luleå Airport under morgonen och flyger med Norwegian via Arlanda till Fort Lauderdale. Vi anländer till Fort Lauderdale sent under kvällen och med buss tar vi oss till Miami och Marseilles Hotel, Miami Beach, som blir vårt hem de kommande 3 nätterna.

Dag 2 / 16 januari / Stadsrundtur i Miami

Fri tid i Miami.

Dag 3 / 17 januari / Stadsrundtur i Miami

Efter frukost bekantar vi oss med Miami Beach och de mest kända sevärdheterna som den här halvön har att bjuda på. Vi åker sedan över vattnet Biscayne Bay och till Midtown. Här hittar vi en av Miami´s trendigaste områden, Wynwood. Det är idag ett konstnärsdistrikt och känt för sina fanstastiska graffiti målningarna på de gamla industri byggnaderna. Här har många trendiga butiker, restauranger och konstgallerier flyttat in under de senaste åren. Lunch och middag på egen hand.

Dag 4 / 18 januari / Miami

Fri dag i Miami. Lunch och middag på egen hand.

Dag 5 / 19 januari / Ombordstigning

Vi äter frukost och lämnar hotellet vid lunch och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Celebrity Cruises fartyg Equinox. En underbar kryssning i Karibien väntar oss. Vi samlas för ett kort välkomstmöte och därefter finns tid att bekanta sig med skeppet innan det är dags för middag. Middagarna är bokade till samma tid och samma bord samtliga kryssningskvällar. Skulle man dock vilja äta själv kan man välja att äta på någon av fartygets andra restauranger, vissa mot kostnad. 

                                 DESTINATION                                                         ANKOMST                        AVRESA

19 jan                 Miami, Florida                                                      ---                                          15:30

20 jan                 Till havs                                                                ---                             ---

21 jan                 San Juan, Puerto Rico                                         15:30                    23:00

22 jan                 Charlotte Amalie, St. Thomas                             08:00                  17:00

23 jan                 Punta Cana, Dominikanska Rep.                        07:00                  17:00

24 jan                 Till havs                                                                 ---                        ---

25 jan                 Nassau, Bahamas                                                  09:00                  18:00

26 jan                 Miami, Florida                                                       07:00                  ---

Dag 6-11 / 20 januari-25 januari / Fort Lauderdale

Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på olika karibiska öar; Puerto Rico, St Thomas, Dominikanska Republiken och Bahamas. Ombord på fartyget kan vi köpa till utflykter för att uppleva det mesta av öarna. Ombord på fartyget ingår helpension alla dagar, dvs frukost, lunch och middag. Ute på öarna får man betala för egen lunch, alternativt kan man äta på båten då öppettiderna är generösa. Under dagarna erbjuds även en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna samt på däck. Kring det fina poolområdet finns det gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som gillar att träna finns det ett fint gym att tillgå, där hålls även olika träningsklasser. Skönhetsbehandlingar finns att köpa på fartygets fina SPA-avdelning. Om kvällarna kan vi njuta av imponerande shower med professionella artister i fartygets teater, varje kväll bjuds det på en ny föreställning. Vill ni hoppa över showen någon kväll så föreslår vi en avkopplande stund i en av de många barerna, eller varför inte lite spänning på casinot?

Dag 12-13 / 26 januari - 27 januari/ Miami-Luleå

Vi mönstrar av båten och nu är det dags att titta lite närmare på stadsdelarna Coconut Grove, Coral Gables och Little Havanna. I Coconut Grove ser vi södra Florida´s största marina, Miami´s stadshus och det mysiga området Coco Walk. Coral Gables är känt för sina fina kanaler, fina hus och flotta shoppinggata. Vi hälsar också på i det som är centrum för alla våra kubaner, Lilla Havanna. Här hittar vi cigarrbutiker, cafeer som säljer kubanska kaffe, lyssar på den kubanska musiken och insuper atmosfären. Innan vi beger oss till flygplatsen gör vi stopp på ett stort ”mall”. Vi lämnar Fort Lauderdale under sena kvällen och vi när vi landar i Luleå har det hunnit bli kvällen den 27 januari.

 

 

 

Hotell

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox tillhör Solstice-klassen och är inspirerat av den läckra design som kännetecknar hela fartygsklassen. Fartyget är själva definitionen av premium-kryssning. Fartyget har mycket spänna...